1. Home
  2. Recepten
  3. Mediterrane keuken
  4. mediterraan meergranenbrood

mediterraan meergranenbrood

Door: pauliens-verzameling

  • Mediterraan, Brood
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 25-03-2004

Ingrediënten


50 g pijnboompitten; 50 g groene pesto; 1 pak mix voor meergranenbrood; 6 gedroogde tomaatjes op olie, in reepjes; 50 g zwarte olijven zonder pit, in vieren


Verder heb je nodig


Broodbakmachine


Serveer dit mediterrane brood met wat gedroogde tomaatjes bij de borrel. Lekker met een dip van olijfolie extra vierge met fijngehakte Italiaanse kruiden, op smaak gebracht met chilipeper uit een molentje en wat zeezout.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Pijnboompitten in droge koekenpan snel goudbruin roosteren en op bord laten afkoelen. Bakblik achtereenvolgens vullen met 250 ml water, pesto, broodmix tomaatjes, olijven en pijnboompitten. Broodmachine inschakelen op programma voor zoet brood.

Serveertip

Recept uit AllerHande 2-2004



Deel dit recept

Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van pauliens-verzameling
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top