hamburger het basisrecept

  • Amerikaans, Tussendoortje
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 25-03-2004

een echte hamburger maken voor tussen het broodje is een kunst. in een oude tip heb ik het recept gevonden. je kunt de hamburger versieren. ook daar heb ik wat ideetjes voor.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
350 gr. rundergehakt, even op kamertemperatuur laten komen, 2 tl. zout, 0.5 tl. versgemalen peper. 2 el. boter.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

gehakt mengen met zout en peper. er platte schijven van vormen. de boter verhitten tot het schuim weggetrokken is. (dat is het geheim) en aan elke kant 3 min. bakken.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten