1. Home
  2. Recepten
  3. Ierse keuken
  4. Kaasschotel

Kaasschotel

  • Iers,
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 21-03-2004

Ingrediënten 4 personen


Sneetjes oud brood

60 g zachte boter

150 g geraspte cheddar

4 eieren

2,5 dl kippen bouillon

? kop room

voorgemalen peper.



Met salade een ideale avondmaaltijd of lunch.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

20 minuten + 30 minuten laten staan.

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 150 ?C. Snijd de korst van het brood en beboter het aan een kant. Bestrooi 4 sneetjes brood met 2/3 van de kaas en leg de overige 4 sneetjes er bovenop. Diagoneel doorsnijden.
Een platte ovenschaal invetten en de kaasbroodjes over de bodem verdelen.
3 eieren, bouillon en room door elkaar roeren en gelijkmatig over de broodjes gieten. 30 Minuten laten staan.
Resterende kaas erover strooien en peper naar smaak toevoegen. Bakken tot het mengsel gestold en goudbruin is.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van celticlady


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van celticlady
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top