1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Surinaamse keuken
  5. Gestoomde vis

Gestoomde vis

Door: betty_d

  • Surinaams, Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 21-03-2004

Ingrediënten


500 g vis *
zout *
1 ui *
1 laurierblaadje *
peper *
1 tomaat *
5 pimentkorrels *
4 schuiven citroen 125 g boter *
3/4 dl water *
4 takjes selderij *



Gestoomde vis(Surinaams)

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bestrooi de vis met zout en doe hem samen met de gesnipperde ui,het laurierblaadje,de peper,de gesneden tomaat,de pimentkorrels,de schuiven citroen en de boter in een pan.
Voeg het water toe en dek de pan af met aluminiumfollie.
Laat de vis in 30 minuten tot 40 minuten zachtjes gaar stoven.
Strooi de fijngesneden selderij over het gerecht als de vis gaar is.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van betty_d
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top