1. Home
  2. Recepten
  3. Russische haring

Russische haring

  •  ,
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 19-03-2004

Ingrediënten


4 haringen of 8 haringfilets. Voor de saus: 2 dl yoghurt, 1 dl mayonaise, 1 el mosterd, 1 a 2 el mierikswortel, gehakte dille. Voor de garnering: 2 a 3 hardgekookte eieren, 1 a 2 zure appels, 2 kleine bietjes, 1/4 komkommer, 1 dun preitje, 1 el atjar tjampoer.



Een heel apart voorgerecht. Het is voor 8 personen een voorgerecht en voor 4 personen een hoofdgerecht.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Zet alles vast klaar

Bereidingswijze

Snij de haringfilets in reepjes en leg deze in een rij op een schotel. Maak van de ingredienten de saus en giet deze over de filets of geef er de saus apart bij. Leg nu bovenop de haringfilets rijen van : geprakte eieren - het geel en het wit gescheiden dat staat leuker - gesnipperde appel, kleingesneden biet, blokjes komkommer en reepjes prei. Schep de atjar tjampoer over de bietjes en de komkommer.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van arankaalbertine


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van arankaalbertine
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top