1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Lasagne
  6. Fillo lasagne met gegrilde vis en asperges

Fillo lasagne met gegrilde vis en asperges

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 19-03-2004

Ingrediënten 4 personen











8 vellen fillodeeg
olijfolie
zout, peper
paprikapoeder
1 dl witte wijn
4 saffraandraadjes
400 gram groene asperges
4 stevige visfilets (bijvoorbeeld zalm)
0,5 krop friseesla
1 bos gemengde kruiden








Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 220?C (hetelucht 200?C). Laat het deeg ontdooien, bestrijk het met olie en leg 2 vellen op elkaar, bestrooi met zout en paprikapoeder. Bak het deeg goudbruin en knapperig in de hete oven.

2. Kook in een pan de wijn met de saffraandraadjes tot de helft in. Laat het afkoelen en meng het door de mayonaise. Maak de asperges schoon en kook ze in ruim water met zout in 8-15 minuten gaar.

3. Bestrooi de vis met zout en peper en besprenkel met olijfolie. Verhit een grillpan en rooster de vis ca. 2 minuten per kant.

4. Hak de sla en de kruiden fijn en meng het door elkaar.

5. Breek het deeg in stukken en maak op de borden stapeltjes van deeg, vis, deeg, asperges, deeg en kruidensla. Sprenkel de saffraanmayonaise om het gerecht heen.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van r_f


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van r_f
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top