1. Home
  2. Recepten
  3. Ierse keuken
  4. Garnalen
  5. Dille Garnalen Dip.

Dille Garnalen Dip.

  • Iers, Borrelhapje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 18-03-2004

Ingrediënten



Verder heb je nodig


Mengkom~~mooi schaaltje of kom.


Hartige dip voor toastjes en rauwkost.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Meng de melk en de roomkaas, roer de garnalen,citroensap,worcestershiresauce,knoflook en dille erdoor.dek de kom af en zet in de koelkast voor minstens 1 uur.dit recept is goed voor 3 kopjes dip.

Serveertip

Serveet met toatjes, crackers, groente zoals komkommer, wortel, bleekselderij enz.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van orphan


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van orphan
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top