Welsh rarebit

  • Engels, Lunch/Brunch
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 17-03-2004

Een populaire Engelse snack,ook wel Welsh -
rabbit genoemd!!

Deel dit recept

Ingrediënten 1 persoon
2 dikke plakken brood] boter om te smeren]
100 gr.cheddar of een andere Britse kaas die goed smelt] 2 el.pikante mosterd] 1 mesp.
paprikapoeder of cayennepeper] zwarte peper
uit de molen.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Grill

Voorbereiding

Verwarm de grill voor.

Bereidingswijze

Rooster het brood aan beide zijde Besmeer het dun met boter en bedek het met de kaas;
laat een smal stukje langs de rand onbedekt
Leg het onder de grill tot de kaas bruin kleurt.Smeer op de kaas snel wat mosterd of
strooi er wat paprikapoeder of cayennepeper
over.Maal er wat peper boven.Snijd het brood
diagonaal door en serveer het direct.

Serveertip

Voor een vrolijk effect belegt u de Welsh-
rarebit met geroosterde paprika`s of tomaat.
Serveer er een groene salade met tuinkruiden
bij.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten