Een Paas amuse met kwartelei, truffelolie en tapenade

  • Frans, Borrelhapje
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 16-03-2004
  • Een Paas amuse met kwartelei, truffelolie en tapenade

    Een Paas amuse met kwartelei, truffelolie en tapenade

    Een Paas amuse met kwartelei, truffelolie en tapenade

Leuk op een lepel, maar ook enig op een heel klein bordje of amuse schaaltje .

Deel dit recept

Ingrediënten 8 personen
  • 4 kwarteleitjes
  • 20 gram groene tapenade
  • ? el truffelolie
  • zout en peper
  • 8 spinazieblaadjes of stukjes slablad.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Kook de eitjes in ca. 4 minuten hard. Eitjes laten afkoelen en pellen en halveren. Leg een spinazieblaadje op de lepel (of schaaltje) doe daar wat tapenade op en leg een half eitje op de tapenade. Druppel wat truffelolie erover en peper en zout.

Laatste reacties

pwiggers avatar
pwiggers 22-03-2004

Ziet er ook weer heel lekker uit en super simpel. Petra

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten