1. Home
  2. Recepten
  3. Vegetarische keuken
  4. Panini met Hollandse geitenkaas

Panini met Hollandse geitenkaas

Door: kniepertie

  • Vegetarisch, Lunch/Brunch
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 14-03-2004

Ingrediënten 1 personen


1 panini broodje
1 bosuitje in ringetjes
3 zwarte olijven in dunne plakjes
1 courgette
2 plakken gesneden Hollandse geitenkaas
2 eetlepels groene pesto



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Schaaf met een kaasschaaf in de lnegte 3 dunne plakken van de courgette. Snijd de korstjes van de plakken kaas

2. Snijd de panini overlangs open en bestrijk de helften met pesto.

3. Beleg 1 helft met 1 plak courgette en 1 losjes gevouwen plak kaas, verdeel hierover de helft van de uiringetjes en olijven. Leg hierop weer een plak courgette en de tweede plak kaas.

4. Verdeel de rest van de bosui en olijven erover eb dek af met de laatste plak courgette en de andere helft van de panini.

5. Rooster de panini in een contactgrill of in een tosti-ijzer goudbruin



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kniepertie
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top