1. Home
  2. Recepten
  3. Groente
  4. Salade
  5. Vissalade
  6. Vissalade

Vissalade

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 12-03-2004

Ingrediënten 1 personen


1 kwart rode paprika, 7 blaadjes ijsbergsla, 4 stengels bleekselderie, 1 kleine ui, 2 blikjes vis(b.v. zalm of tonijn).

Voor de saus: 2 eetlepels mayonaise, 4 eetlepels magere yoghurt, 2 eetlepels tomatenketchup, 2 theelepels mosterd.
Eventueel zout en peper.



Een recept van de weightwatchers, dat mijn moeder al 25 jaar 1 keer per week maakt.
En het is echt lekker.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snijd de paprika in hele kleine stukjes, de ijsbergsla in dunne reepjes, de bleekselderie in hele kleine stukjes en de ui in snippers.
Laat de vis uitlekken en maak hier ook kleine stukken van.

Bereidingswijze

Vermeng de ingredienten voor de saus en voeg er de kleingesneden groenten en vis aan toe.

Dit recept is te vinden in:

Serveertip

De vissalade is een maaltijd op zich zelf, maar je kunt er ook nog een sneetje brood met halvarine bij eten.
Smakelijk eten.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van wideciro


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van wideciro
Leuk kookboek om te volgen
?
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top