Kiemgroenten-maissalade

  • Vegetarisch, Vegetarisch
  • 0-10 min.

vegetarische salade

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
100 g tauge
100 g alfalfa
100 g maiskorrels
1 stengel bleekselderij
3 el zonnebloemolie
2 el citroensap
0.5 el mosterd
2 el sesamzaadjes
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Meng tauge- en alfalfakiemen met de maiskorrels in een ruime kom. Snijd de bleekselderij in stukjes en meng door de kiemen en mais. Maak een sausje van olie, citroensap en mosterd en schep dit door de salade. Rooster het sesamzaad korte tijd in een droge koekepan en strooi over de salade.

Dit recept is te vinden in:

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

vifke avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten