Amuse van haring

  • Nederlands,
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 12-03-2004



Een heerlijk begin
van een etentje met vrienden.

Deel dit recept

Ingrediënten
aardappelpuree
een halve haring p.p.
een worteltje
creme fraiche
garnering
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
amuselepels

Voorbereiding

Maak aardappelpuree zonder nootmuskaat.
Snijd de haringen in kleine blokjes. Snij het worteltje in reepjes en daarna in super kleine blokjes.
Kook deze 2 minuten.
Haal ze uit de pan en spoel ze koud af. Meng vervolgens de wortel door de haring.
Leg op een amuse-lepel een schepje koude aardappelpuree.
Maak er een kuiltje in en doe er creme fraiche in.
Leg het haringmengsel hierop.
Serveer de lepels op een schaal, of zet ze alvast op het onderbord.
Pas de garnering aan.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten