1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Amuse van haring

Amuse van haring

  • Nederlands,
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 12-03-2004

Ingrediënten


Aardappelpureeeen halve haring p.p. een worteltje creme fraichegarnering


Verder heb je nodig


Amuselepels


Een heerlijk begin van een etentje met vrienden.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Maak aardappelpuree zonder nootmuskaat. Snijd de haringen in kleine blokjes. Snij het worteltje in reepjes en daarna in super kleine blokjes. Kook deze 2 minuten. Haal ze uit de pan en spoel ze koud af. Meng vervolgens de wortel door de haring. Leg op een amuse-lepel een schepje koude aardappelpuree.Maak er een kuiltje in en doe er creme fraiche in. Leg het haringmengsel hierop. Serveer de lepels op een schaal, of zet ze alvast op het onderbord. Pas de garnering aan.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van annieov


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van annieov
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top