1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Saus
  6. Pasta saus van Punnicia

Pasta saus van Punnicia

Door: orphan

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 11-03-2004

Ingrediënten 6 personen


Een ui,
wat olijfolie,
500 gram rundergehakt,
500 gram sucadelapjes,
2 pakjes gezeefde tomatensaus,
2 blikjes geconcentreerde tomatenpuree,
zout naar smaak,
gedroogde basilicum,
verse basilicum.



Pasta saus (familierecept van Puniccia)

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De ui fruiten in wat olijfolie, gehakt rul meebakken, vlees in kleine stukjes snijden en ook goed aanbraden. Dan gezeefde tomaten en tomatenpuree toevoegen. Circa 500 cc water toevoegen en zout naar smaak. Dit geheel ongeveer 2 uur zachtjes laten pruttelen. Als de saus goed is ingedikt de gedroogde basilicum toevoegen en op het laatste ogenblik de verse basilicum.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van orphan
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top