Rucola salade met parmaham, mozzarella en groene asperges

  • Italiaans, Lunch/Brunch
  • 10-20 min.

Heerlijke maaltijd salade, maar ook voor op een buffet van antipasti hapjes. Dan maak ik ook wat crostini's

Deel dit recept

Ingrediënten
Kleine groene asperges, mozzarella (liefst buffel), parmaham, rucola, zongedroogde tomaten, extra vergine olijfolie, balsemico azijn, zout en peper en olijfolie om in te bakken.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Haal de acheterkant van de asperges. Doe in een wok wat olijfolie en bak hierin de asperges.

Maak een marinade van de azijn met olijfolie zout en peper en doe de asperges hierin.

Bereidingswijze

Snijd de ham, zongedroogde tomaten en mozzarella. Doe dit samen met de rucola en de asperges in een slakom en mix het goed. Zorg ook dat de marinade genoeg is of maak wat bij

Serveertip

Heerlijk met geroosterd brood.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

inge1956 avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten