1. Home
  2. Recepten
  3. Franse keuken
  4. Risotto
  5. Risotto

Risotto

  • Frans,
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 10-03-2004

Ingrediënten


1 gesnipperd ui.
1 fijn geperst teentje knoflook
wat tomatenpuree
500 gram risotto
Gevogelte bouillon.


Verder heb je nodig


Een middelgrote kookpan


Een graansoort dat alleen gaar word door een flink hoeveelheid vocht.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De ui en de knoflook in een kleine marmite even aanzweten.
Dan voeg je tomatenpuree en ga je even ontzuren.
Dan voeg je risotto toe en ga je om en om roeren door de mengsel
Dan voeg je in gedeelten bouillon toe tot dat het word omgenomen en dan net zolang doorgaan totdat risotto gaar is dat is ongeveer 20 minuten.

De bouillon hoeft niet warm te zijn he ;-)
let er goed op dat je pas weer boullion toevoegd als het goed is opgenomen.

enne let niet op mijn persoonlijke smaak Thuis koken is voor jezelf. :-)

Serveertip

Mwoaw tja je kan het als hoofdgerecht of als ondergerecht.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van eeuwejan


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van eeuwejan
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top