1. Home
  2. Recepten
  3. Franse keuken
  4. Bechamelsaus
  5. Bechamelsaus

Bechamelsaus

Door: marianneoud

  • Frans, Saus/dressing
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 09-03-2004

Ingrediënten 4 personen


25 gram boter 25 gram bloem 3 dl warme meelk 1 klein sjalotje fijngehakt 5 witte peperkorrels 2 takjes peterselie zout gedroogde tijm en geraspte nootmuskaat.



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Smelt de boter en roer hier de bloem door. Bak dit 2 minuten. Roer langzaam de warme melk door en boeg de ui, witte peperkorrels, peterselie, zout, gedroogde tijm en nootmuskaat door. Laat de saus 25 minuten zachtjes doorkoken.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top