1. Home
  2. Recepten
  3. Aardappelen
  4. Gevulde aardappel
  5. Gevulde aardappel

Gevulde aardappel

  • , Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 07-03-2004

Ingrediënten 4 personen


- 4 aardappelen
- 1 grote witte zoete ui
- 4 sneetjes gerookte zalm
- viseitjes (kaviaar of zwarte lompviseitjes)
- margarine
- peterselie
- bieslook



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook de aardappelen gaar in de schil. Snijd het hoedje van de aardappelen af en verwijder een deel van het vruchtvlees.


Leg de hele ongepelde ui in een met Solo ingesmeerd schoteltje en zet dit 30 minuten in een oven van 180 ?C.


Verwijder de pel van de ui. Mix het zachte vruchtvlees met 50 g margarine in een blender.


Plet de aardappelpuree met een vork. Meng met de puree van ui en margarine.


Vul de aardappelen met het mengsel. Zet ze 5 minuten in een oven van 180 ?C.


Schik op elke aardappel een rolletje gerookte zalm gevuld met wat peterselie en bieslook. Versier het hapje met viseitjes en enkele sprietjes bieslook.

Dit recept is te vinden in:



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van snelleklaartje


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van snelleklaartje
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top