Ananas met kokosnootmeringue

  • Frans, Nagerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 06-03-2004

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen

  • 1 ananas
  • 150 g poedersuiker
  • 3 eiwitten
  • 50 g geraspte kokosnoot
  • Boodschappen bestellen
    Benodigdheden
    4 ovenschaaltjes

    Voorbereiding

    Schil de ananas en snijd het vruchtvlees in grote stukken. Verdeel deze over 4 ovenschaaltjes.

    Bereidingswijze

    Klop het eiwit stijf, voeg de suiker en 3/4 van de kokosnoot toe. Bedek de stukken ananas met een laagje meringue, bestrooi met kokosnoot en zet de schaaltjes een tiental minuten onder de ovengrill. Controleer af en toe en haal ze uit de oven van zodra de meringue een kleurtje krijgt.

    Laatste reacties

    Er zijn nog geen reacties

    Bewaren in kookboek

    Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

    Over de plaatser

    Doorsturen

    Home Recepten