Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Montignac keuken
  5. Kabeljouw uit de oven

Kabeljouw uit de oven

Door: thea_g

  • Montignac Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 03-03-2004

Ingrediënten 4 personen


4 kabeljouwfilets a 150 gram*
(knoflook)-olijfolie* peper en zout*2 preien*2 uien*1 eetlepel kerriepoeder*1 bekertje creme fraiche*100 gram geraspte, belegen kaas


Verder heb je nodig


Ovenvaste schaal* koekenpan


Recept uit Snel en Slank volgens de methode Montignac. van R.Tummers

Ontdek meer:

Voorbereiding

Prei in ringen snijden
uien in ringen snijden

Bereidingswijze

Wrijf de visfilets in met peper en zout.Verwarm de oven voor op 200 graden.Smeer de ovenvaste schaal in met olie en verdeel de preiringen over de bodem.(ik gebruik meestal knoflookolie)Leg de visfilets tegen elkaar aan in de ovenschaal.
Verhit wat olie in de Koekenpan en bak op zacht vuur de uien glazig.Voeg kerie toe en bak deze kort mee, dat maakt de kerrie minder bitter.Roer de creme fraiche erdoor en verdeel het uimengsel over de vis.
Strooi er kaas over en maak het gerecht in ca. een half uur gaar en bruin in de oven.

Serveertip

Lekker met in bouillon gekookte en drooggestoomde spinazie.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van thea_g
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top