Tagliatelle met ham, prei en camembert

  • Mediterraan, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.

    Bijzondere pasta in een handomdraai klaar!
    Heerlijk hoofdgerecht van pasta, door de toevoeging van camembert heel apart van smaak. Lekker met een komkommersalade met verse basilicum.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen





















Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

  • 1. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking in ruim kokend water met een snufje zout gaar.
  • 2. Voeg als de tagliatelle bijna klaar is de prei toe en kook die 1 minuut mee. Afgieten in een vergiet.
  • 3. Snijd ondertussen de ham in smalle reepjes en de camembert in stukjes (de korst kan worden verwijderd maar het hoeft niet).
  • 4. Breng de room met de ham, het kerriepoeder, een snufje zout en de fijngeperste teentjes knoflook aan de kook.
  • 5. Voeg de hete tagliatelle, de camembert en lekker veel versgemalen peper toe en hussel alles goed door elkaar. Direct serveren.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

kramer1274 avatar
kramer1274

Doorsturen

Home Recepten