1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Ierse keuken
  5. Biefstuk
  6. Lende biefstuk met Aardappelcake en Kruidenboter.

Lende biefstuk met Aardappelcake en Kruidenboter.

  • Iers, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 29-02-2004

Ingrediënten 4 personen




Heel eenvoudig, maar lekker!!!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

AARDAPPELCAKE:schil en was de aardappels en kook ze gaar. giet ze af en pureer ze met demelk, room,boter en de sjalotjes.breng royaal op smaak met zout en peper.verdeel het in vieren en vorm er ronde cakejes van.bestuif ze licht met bloem en bak ze in boter aan beide kanten goudbruin.houd ze warm.

Bereidingswijze

Bestrooi de biefstukjes met zout en peper en een beetje olijf olie.verhit een koekenpan en bak de biefstukjes aan weerszijde mooi bruin en gaar naar smaak.haal ze uit de pan en zet ze warm weg.giet de bouillon en whiskey bij de aanbaksels in de pan en roer ze goed los.voeg het klontje boter toe en proef of er nog zout en peper nodig is.

Serveertip

Zet op ieder bord een warm aardappelcakeje, leg de biefstuk erboven op.leg een klontje boter op de biefstuk en sprenkel de jus er omheen.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van orphan


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van orphan
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top