1. Home
  2. Recepten
  3. Indonesische keuken
  4. Boemboe kerrie benggala

Boemboe kerrie benggala

  • Indonesisch,
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 26-02-2004

Ingrediënten 4 personen


2 tenen knoflook
3 rode uien
1,5 theelepel ketoembar
4 theelepels koenjit
1 nootmuskaat
2 kruidnagels
3 lomboks
10 peperkorrels
1 theelepel zout



Te gebruiken bij kip en vlees

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snijd uien, knoflook en lomboks fijn. Rasp de nootmuskaat en kneus de peperkorrels. Vermeng alle ingredienten.

Bereidingswijze

Bak voor de bereiding van kerrie benggala stukjes kip op met dit mengsel. Kook daarna alles op in santen. Eventueel kunnen aan de kerrie benggala enkele djeroek peroet of salambladeren en citroensap worden toegevoegd.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van tropenkolder


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van tropenkolder
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top