pastasoep

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.



Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
? 200 gr spaghetti, in stukjes gebroken

? 1 dl kippenbouillon (tablet)

? 1/2 liter water

? 1 blik tomatenblokjes

? 2 eetlepels verse koriander, gehakt

? 1 eetlepel chilipoeder

? 1/2 eetlepel komijnzaad

? 250 gr chorizo of salami

? 1 blik maiskorrels, uitgelekt

? 1 blik zwarte bonen, afgespoeld en uitgelekt

? 1 eetlepel limoensap

? 1 avocado

? Geraspte (Parmezaanse) kaas
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Doe de bouillon, water, tomatenblokjes, chilipoeder en komijn in een grote braadpan en breng dit aan de kook. Doe het deksel op de pan en laat 10 minuten pruttelen.

Bereidingswijze

Snijd de worstjes in de lengte doormidden en daarna in dunne plakjes. Voeg worst, spaghetti, mais en de zwarte bonen toe aan de bouillon. Met deksel op de pan wederom 10-12 minuten laten doorpruttelen. Schenk het limoensap erbij.

Serveertip

Schep de soep in kommen. Garneer met vers gehakt koriander, in dunne plakjes gesneden avocado en geraspte kaas.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

soeppagina-van-omalidy avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten