Indiase kipfilet

  • Indiaas, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 24-02-2004

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
2 kipfilets -
sap van citroen -
3 eetlepels Pataks tandoori currypasta -
3 eetlepels Bulgaarse yoghurt -
naanbrood -
Patak Sweet mango chutney -
150 gram sperziebonen


Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Kook de sperziebonen gaar. Snij de kipfilet in kleine reepjes en besprenkel met citroen, peper en zout. Meng de yoghurt met de currypasta en roer deze door de kip. Doe een beetje olie in de wok en roerbak de kipfilet tot deze bijna gaar is. Voeg vervolgens de boontjes toe en gaar het gerecht.
Ondertussen heb je allang het naanbrood onder de grill verwarmd. Tezamen met de mangochutney is naanbrood heerlijk. Kip, boontjes en saus opscheppen en eet smakelijk.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten