Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Franse keuken
  5. Pot au feu

Pot au feu

Door: c5754684

  • Frans, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 23-02-2004

Ingrediënten 4 personen


1 ui-2 winterwortels-2 preien-1 kleine knolselderij-1 groene kool of spitskool-2 teentjes knoflook-3eetl. olijfolie-peper-mespuntje nootmuskaat-1,5 l vleesbouillon-4 kipdrumstcks-2 rundersaucijsjes-200 g hamlapjes,in repen gesneden-1 bosje gehakte selderij.


Verder heb je nodig


Soeppan


Maaltijdsoep

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snijd de ui in grove stukken.Schrap de wortels en snijd ze in dikke plakken.nijd de prei in ringen.schil de knolselderij en verdeel de groente in blokjes.Snijd de kool in repen.Pel de knoflok en hak ze fijn.

Bereidingswijze

Roerbak de groenten met de ui en knoflook in de olijfolie.Voeg peper,nootmuskaat,bouillon en de vleessoorten toe en breng aan de kook.Leg het deksel op de pan en kook zachtjes 30 min.Doe de gehakte seldeij erbij en dien op in de pan.

Serveertip

Met stokbrood.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van c5754684
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top