1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Montignac keuken
  5. Vis met prei uit de oven

Vis met prei uit de oven

  • Montignac, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 23-02-2004

Ingrediënten 4 personen


750 gr diepvries vis
2 grote uien.
1 kg prei.
een eetlepel hot curry.
Twee tenen knoflook.
Zout en peper.
olijfolie.
Twee eetlepels creme fraise
2 tenen knoflook


Verder heb je nodig


Koekenpan
ovenschaal


Eenvoudige maar lekkere visschotel die zowel in een montignacdieet als in de normale keuken met rijst kan worden gegeten.
Eenvoudig naar eigen smaak aan te passen

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Prei wassen en in ringen snijden.
Uien schoonmaken en in ringen snijden
knoflook fijn hakken

Bereidingswijze

Warm de oven voor op 200 graden
Kook de prei beet gaar( eventueel in wat bouillon.
Bak de uienringen glazig en kruid ze met de knoflook en de kerry poeder.
Doe de pei in de vuurvaste schaal.
Leg daarop de ontdooide enafgedepte vis.
Kruid de vis met peper en zout.
Schep de uienringen op de vis.
schep de creme fraise op de uien.
Dek de schaal af met alu folie.
Verwijder na 15 minuten de folie en laat de schaal nog 5 minuten in de ovenstaan.
Voor Montignac is dit de maaltijd.
Maar met rijst smaakt het ook prima

Serveertip




Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van corbeekhuis


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van corbeekhuis
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top