Antipasti: Crostini met garnalen en tomaat

  • Italiaans, Borrelhapje
  • 10-20 min.

Dit hapje geserveerd op mijn Italie wijncursus. Heerlijk was dit. Drink het bij een ronde witte wijn, bijvoorbeeld een chardonnay of een Arneis met houtlagering.

Deel dit recept

Ingrediënten
125 g garnalen, 1 tomaat, verse basilicum, 75 g mascarpone, 40 g mayonaise, scheutje wourstershiresaus, zout, peper uit de molen, crostini's of geroosterd brood.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Basilicum in dunne reepjes snijden. Tomaat in kleine blokjes snijden.

Mascarpone mengen met mayonaise en wourstershiresaus. Wat zout en peper toevoegen.

Garnalen, basilicum en tomaat mengen en aan de saus toevoegen. Proef en voeg eventueel wat zout en peper toe.

Serveertip

Crostini of geroosterd brood beleggen met deze salade. evetueel met een slablaadje.

Dit recept is te vinden in:

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

inge1956 avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten