1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Calzone

Calzone

Door: annie0710

  • , Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 19-02-2004

Ingrediënten 2 personen


1 pak mix voor pizzabodem2 eetl olie2 uien2 teentjes knoflook40 gr pijnboompitten5 takjes peterselie2 eetl olijfolie200 gr rundergehakt200 gr roerbakgroenten1/2 pakje tomato frittocayennepepercitroensap



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bereid de mix met 250 ml water en olijfolie.Verwarm de oven voor op 220C Bekleed een bakblik met bakpapier.Pel de uien en snij ze in ringen.Pel de knoflook en snij in plakjes.Rooster de pitten.Was en snij de peterselie.Verhit olie in een pan en bak het gehakt rul,voeg de ui,knoflook en bak ong 4 min.Roer de tomato fritto,pitten,peterselie erdoor.Breng op smaak met de peper en citroendruppels.Rol het deeg uit tot een grote ronde lap.Verdeel het gehakt over de helft en laat de randen vrij.Maak de deegrand nat met lauw water en vouw de pizza dubbel,drukt de rand goed aan.Bak de pizza in het midden van de oven in 25 min gaar.



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van annie0710
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top