Shoarmataart
- Internationaal, Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op 17-02-2004

- ALTIJD GEZELLIG EN LEKKER ZO'N HARTIGE TAART OP TAFEL.
Ingrediënten 4 personen
- 2 eetlepels olie
- 400 g shoarmavlees
- 1 courgette, in blokjes
- 2 tomaten, in stukjes
- 4 grote tortilla's
- 250 ml knoflooksaus
- 4 eetlepels sladressing naturel
- 1 kropsla, gewassen
Benodigdheden
springvorm (doorsnede 24 cm)Bereidingswijze
Oven voorverwarmen op 175 ?C. In hapjespan olie verhitten en shoarmavlees 6 min. zachtjes roerbakken. Courgette en tomaten toevoegen en 2 min. meebakken. Tortilla's aan beide kanten bestrijken met knoflooksaus. Ovenschaal om en om vullen met tortilla's en shoarmamengsel. Shoarmataart in 15 min. in oven warm laten worden. Dressing door sla mengen. Taart in punten snijden en over vier borden verdelen. Serveren met sla.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties