1. Home
  2. Recepten
  3. Fusion keuken
  4. Curry
  5. wok van kipfilet, chinese groenten met venkel en curry

wok van kipfilet, chinese groenten met venkel en curry

  • Fusion,
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 16-02-2004

Ingrediënten 2 personen


250 gr kipfilet in reepjes,
400 gr gesneden wokgroenten (bijv. tauge, witte kool, prei, ajuin),
400 gr voorgekookte krieltjes,
3 theelepels gemalen venkelzaad,
4 theelepels curry,
peper en zout,
3 teentjes look,
olijfolie of boter


Verder heb je nodig


Wok


Snelle lichte wokcombinatie met een lekkere combinatie van look, venkelzaadjes en curry.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Kipreepjes mengen met 1 theelepel venkelzaad, 1 tl curry, 1 geperst teentje look, peper en zout.
De krieltjes halfgaar laten worden in de magnetron (+/- 4 minuten).

Bereidingswijze

Kip in de wok in circa 2 minuutjes op hoog vuur bakken en uit de pan nemen.
Groenten samen met de krieltjes, de rest van de kruiden en de geperste look een 5-tal minuten wokken. Als alles beetgaar is de kip terug toevoegen en nog een 3-tal minuten mee laten opwarmen. Eventueel bijkruiden met peper en zout.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van dotterie


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van dotterie
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top