Rosbief in kruidig bladerdeeg

  • Frans,
  • 10-20 min.

      In het knapperige bladerdeeg zit een rosbief, gevuld met verse roomkaas.
      Een feestelijk vleesgerecht uit de combimagnetron.

    Deel dit recept

    Ingrediënten 4 personen




    4 plakjes diepvriesbladerdeeg 1/2 eetlepel (grof)zout 1 theelepel oregano 500 gr rosbief aan een stuk 3 eetlepels verse roomkaas met knoflook en kruiden 1 ei








    Boodschappen bestellen

    Voorbereiding

    Laat het bladerdeeg ontdooien. Bestrooi de plakjes met het grove zout en de oregano. Leg de plakjes op elkaar en rol ze uit tot een rechthoekige lap, waarin het stuk vlees gerold kan worden. Snijd de rosbief aan de lange kant in. Vul het vlees met de roomkaas. Leg het vlees op het bladerdeeg. Vouw het bladerdeeg eromheen en laat het vlees ca. 30 minuten in de koelkast rusten.


    Bereidingswijze

    Verwarm de combimagnetron voor op 225?C. Klop het ei los en bestrijk hiermee het bladerdeeg. Leg het vlees in een ovenvaste schaal en zet hem in de oven. Schakel de magnetron in op ca. 300 Watt en braad het vlees, onafgedekt ca. 10 minuten. Laat het vlees ca. 10 minuten rusten, alvorens het aan te snijden.

    Bewaren in kookboek

    Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

    Over de plaatser

    kwartaal avatar

    Kooktip!

    Maak je koelkast leeg

    Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

    Doorsturen

    Home Recepten