Spinaziequiche met geitenkaas en pesto

  • Italiaans,
  • 10-20 min.

    Met spinazie kun je eindeloos varieren. Vooral in de Italiaanse keuken past spinazie in veel gerechten. Maak eens deze heerlijke Italiaanse spinaziequiche met geitenkaas en pesto.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen


















Boodschappen bestellen
Benodigdheden
2 eenpersoons ovenschaaltjes of quichevormpjes

Bereidingswijze


  • 1. Maak een klein kuiltje in het middel en breek hierin een ei. Laat de spinazie ontdooien en goed uitlekken. Laat de plakjes deeg voor hartige taart ontdooien.

  • 2. Verwarm de oven voor op 200?C (heteluchtoven 180?C). Vet de ovenschaaltjes in met vloeibare margarine. Rol het deeg evt. wat groter uit en bekleed de schaaltjes ermee. Laat het overtollig deeg over de rand hangen. Klop de creme fraiche los met 1 ei. Verkruimel de geitenkaas en roer het met de pesto en spinazie door het eimengsel.

  • 3. Vul de schaaltjes met het spinaziemengsel en bak ze ca. 15 minuten. Haal de quiches uit de oven. Zet de quiches nog ca. 15 minuten in de oven.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

r_f avatar
r_f

Doorsturen

Home Recepten