pastasalade met rode pesto

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 13-02-2004

lekkere maaltijdsalade

Deel dit recept

Ingrediënten
Ingredienten:
400 gr spirelli
3 lente-uitjes
300 gr kipfilet
geraspte kaas
250 gr cherry-tomaatjes
handjevol pijnboompitjes
2 a 3 eetlepels rode pesto
2 teentjes knoflook
2 eetlepels olijfolie
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Als eerste even de pijnboompitjes roosteren in de pan.
Daarna de kipfilet in kleine stukjes snijden en deze bakken met 1 eetlepel olijfolie.
Ondertussen de pasta koken dan afgieten, dan gooi je dit in een schaal en meng je met de rode pesto/knoflook en 1 eetlepel olijfolie.
Dan gooi je de lente-uitjes/cherry-tomaatjes en de geraspte kaas erdoor.
Als laatste strooi je de pijnboompitjes er overheen en Eet smakelijk!

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

rmdelvoie avatar
rmdelvoie 01-08-2016

Gisteren gemaakt heb gebakken spekjes gebruikt die ik nog in de ijskast had, heerlijk recept, wordt zeker vaker gemaakt en dan eens met kip. Bedankt!!

ElkiePelkie avatar
ElkiePelkie 22-04-2013

Moet je het warm eten of koud?

omama1 avatar
omama1 27-08-2009

Kan ik deze salade ook 1 dag van tevoren maken?

mama1966 avatar
mama1966 21-08-2009

Gister gemaakt lekker zou het ook kunnen maken met ham of gebakken spekkies ipv kip en volgens mijn ook zonder vlees als bijv een bij gerecht bij een BBQ of een buffet

missellie1967 avatar
missellie1967 03-07-2009

Ik vind hem heerlijk. Heb hem gisteren voor het eerst gemaakt en ga hem zeker nog eens maken. Heerlijk op een warme zomerdag of voor een lunch!

naus_marijke avatar
naus_marijke 04-10-2008

Lijkt mij een heerlijke pastasalade en ik neem deze dan ook mee! Groetjes, Marijke

kimbaminou avatar
kimbaminou 07-05-2008

Lijkt me heerlijk neem ik graag mee.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten