1. Home
  2. Recepten
  3. Varkenshaas
  4. Rode varkenshaas

Rode varkenshaas

Door: zwarte_poedel

  •  ,
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 13-02-2004

Ingrediënten


Stuk varkenshaas - rode wijn - 2 tenen knoflook - 1 ui - zout - peper



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd de varkenshaas in plakjes van ongeveer 1? cm. Snijd de knoflook en de ui in stukjes. Doe de varkenshaas in deze marinade, een uur ongeveer. Rijg twee stukken varkenshaas aan een spiesje. Bestrooi met een beetje zout en peper. Barbeque tot het vlees gaar is.




Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van zwarte_poedel
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top