Franse kaasplateau

  • Frans, Borrelhapje
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 12-02-2004

Deel dit recept

Ingrediënten 1 persoon
Brie president: zacht en romig. Camembert Pays: mild en kruidig. Chaumes: romig en pittig. Entremont Comte: harde kas met en vleugje caramel. Emmental: zoetig en verfijnd. Rochebaron: een zeer milde blauwschimmelkaas. Port Salut: zeer romig. Rouy: fris. Tourree de L'Aubier: romig en fris.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Kies een paar soorten kaas en snij van elke soort een klein stukje. Serveer de kaas op een groot plat bord met wat witte druiven, walnoten en vers stokbrood. Natuurlijk hoort hier een stevig glas rode wijn bij.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten