1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Mango en mangomousse

Mango en mangomousse

  • Nederlands, Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 11-02-2004

Ingrediënten 4 personen


4 rijpe mango?s,
1 eetl. citroensap,
3 eetl. poedersuiker,
2 eetl. kirsch,125 ml slagroom,
1 kiwi,



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Schil de mango?s. Snijd het vruchtvlees van de pitten. Pureer het vruchtvlees van 2 mango?s met behulp van een keukenmachine. Voeg het citroensap en 2 eetlepels poedersuiker toe. Besprenkel de rest van de mangostukjes met kirsch en 1 eetlepel poedersuiker. Klop de slagroom stijf. Snijd de geschilde kiwi in 4 plakjes.

Bereidingswijze

Schep driekwart van de slagroom door de mangopuree. Schep op de bodem van 4 hoge glazen de helft van de stukjes mango. Verdeel de mangomousse over de glazen. Garneer met mangostukjes, een toefje slagroom en een kiwiplakje dat in de slagroom wordt gestoken.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van tazmania_a


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van tazmania_a
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top