Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. Mediterraan meergranenbrood

Mediterraan meergranenbrood

Door: brood_machine

  • Internationaal
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 10-02-2004

Ingrediënten


50 gr. pijnboompitten
50 gr. verse groene pesto
1 pak mix voor meergranenbrood (koopmans)
6 gedroogde tomaatjes op olie, in reepjes
50 gr. zwarte olijven zonder pit, in vieren


Verder heb je nodig


Broodmachine


Ontdek meer:

Bereidingswijze

Pijnboompitten in een droge Koekenpan snel goudbruin roosteren en op een bord laten afkoelen.
Bakblik achtereenvolgens vullen met 250 ml. water, pesto, broodmix, tomaatjes, olijven en pijnboompitten.
Broodmachine inschakelen op programma voor zoet brood.

Serveertip

Serveer dit brood met wat gedroogde tomaatjes bij de borrel.
Lekker met een dip van olijfolie extra vierge met fijngehakte italiaanse kruiden, op smaak gebracht met chilipeper uit een molentje en wat zeezout.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van brood_machine
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top