1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. Mediterraan meergranenbrood

Mediterraan meergranenbrood

  • Internationaal, Brood
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 10-02-2004

Ingrediënten


50 gr. pijnboompitten
50 gr. verse groene pesto
1 pak mix voor meergranenbrood (koopmans)
6 gedroogde tomaatjes op olie, in reepjes
50 gr. zwarte olijven zonder pit, in vieren


Verder heb je nodig


Broodmachine


Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Pijnboompitten in een droge koekenpan snel goudbruin roosteren en op een bord laten afkoelen.
Bakblik achtereenvolgens vullen met 250 ml. water, pesto, broodmix, tomaatjes, olijven en pijnboompitten.
Broodmachine inschakelen op programma voor zoet brood.

Serveertip

Serveer dit brood met wat gedroogde tomaatjes bij de borrel.
Lekker met een dip van olijfolie extra vierge met fijngehakte italiaanse kruiden, op smaak gebracht met chilipeper uit een molentje en wat zeezout.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van brood_machine


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van brood_machine
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top