1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Internationale keuken
  5. eiercurry met naanbrood

eiercurry met naanbrood

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 10-02-2004

Ingrediënten 2 personen


6 eieren, 2 eetl. olie, 2 uien snipperen, 3 tenen knoflook, 2 cm verse gemberwortel geraspt, 1 1/2 eetl. milde indiase currypasta (pot patak's) 3 tomaten in stukjes, 1 pak voorgebakken naanbroden.



Vegetarisch hoofdgerecht, lekker simpel, erg lekker

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Oven voorverwarmen op 225 graden. eieren in 8 min hard koken.

Bereidingswijze

In braadpan olie verhitten en ui, knoflook en gember in 4 min. goudbruin fruiten. Currypasta erdoor roeren en even meebakken. Tomaat erdoor scheppen en geheel nog 2-3 min. bakken. Aan mengsel 100 ml. water en 1 tl. zout toevoegen en geheel verwarmen tot dikke saus ontstaat. eieren erbij voegen en ook even meewarmen.

Serveertip

Ik heb deze saus met rijst en naanbrood gegeten. Je kunt het natuurlijk ook eten met roergebakken/gekookte sperciebonen en een frisse salade.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lindas_smulweb


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lindas_smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top