bulgur

  • Turks, Bijgerecht
  • > 120 min.
  • Geplaatst op 10-02-2004

Een graansoort die in Turkije veel gegeten, zowel grote soorten als kleine

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen




  • 500 gr bulgur
  • 6 el margarine of boter
  • 1 tl zout
  • 5 dl bouillon naar smaak





  • Boodschappen bestellen
    Benodigdheden
    pan met dikke bodem

    Bereidingswijze

    Smelt, op een matig vuur, de margarine in een pan. Voeg de bulgur toe en bak het al omscheppend ? 4 minuten. Schenk er dan zoveel van de bouillon bij dat er een vingerdik boven de bulgur staat. Voeg zout naar smaak toe en breng het aan de kook.

    Laat de bulgur met het deksel op de pan op een laag vuur (met vlamverdeler) in ? 25 minuten gaar worden.


    Laatste reacties

    Er zijn nog geen reacties

    Bewaren in kookboek

    Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

    Over de plaatser

    Doorsturen

    Home Recepten