1. Home
  2. Recepten
  3. Spaanse keuken
  4. Avocado met gerookte vis, Aguacate con pescado ahumado

Avocado met gerookte vis, Aguacate con pescado ahumado

Door: t.a.m.

  • Spaans, Borrelhapje
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 08-02-2004

Ingrediënten





1 rijpe halve grote avocado - 20-30 gram gerookte vis, bijvoorbeeld zalm - mayonesa - peterselie










VERFIJNDE EN AANTREKKELIJK OGENDE TAPAS HOEVEN NIET ZO INGEWIKKELD TE ZIJN,GETUIGE DIT HAPJE WAT DE EENVOUD ZELF IS.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd, beginnend bij de uiteinden van de avocado, zoveel mogelijk plakjes van een halve centimeter als mogelijk voordat je de pit bereikt. Maak hiervan kleine hapjes op tapa-formaat.Leg op ieder stukje ongeveer een halve theelepel mayonesa en daarop weer een stukje gerookte vis, ongeveer ter grootte van het plakje avocado. Toefje peterselie erop.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van t.a.m.
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top