1. Home
  2. Recepten
  3. Australische hamburgers

Australische hamburgers

Door: posel

  •  , Lunch/Brunch
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 08-02-2004

Ingrediënten 4 personen


500g mager rundergehakt, 1 fijngesneden ui, 1 ei, 80g broodkruim, 2el ketjup, itl vleeskruiden, 40g boter, 2 uien in plakken gesneden, 4 plakken cheddar, 4 eieren, 4 plakjes spek, 4 gehalveerde hamburgerbroodjes, sla, 1 tomaat in plakjes, 4 plakken rode biet, 4 ananasringen.



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Gehakt, gesnipperde ui, ei, broodkruimels, ketjup en vleeskruiden door elkaar kneden. Het gehaktmengsel in vieren delen en mooie ronde schrijven vormen. De uiringen in 30g boter fruiten en warm houden. Een koekenpan met oli bestrijken en de hamburgers aan beide kanten 3-4 minuten bakken. Leg op elke hamburger een plak kaas. De rest van de boter verhitten en hier de eieren en het spek in bakken. Bak het spek tot het knapperig is. Rooster dan de broodjes en beleg ze met sla, tomaat, biet, ananas, ei, spek, ui en hamburger.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van posel
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top