verse kaas in koriandermarinade

  • Spaans, Borrelhapje
  • > 120 min.
  • Geplaatst op 07-02-2004

    MAAK DEZE TAPA NOG LEKKERDE MET EEN VAN DE HEERLIJKE SPAANSE KAZEN (TETILLA,MAHON OF GEITEKAAS).

Deel dit recept

Ingrediënten


  • Ruim 2 dl mojo de cilantro
  • 450 gram verse kaas (verse mozzarella of zachte schapenkaas), in blokjes van 2,5 cm



Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Bgein een paar uur met de voorbereiding.(zie recept mojo de cilantro)

Bereidingswijze

Doe de mojo de cilantro en de kaas in een schaal en schep ze voorzichtig door elkaar. Zet dit mengsel vervolgens enkele uren of een nacht in de koelkast. Gekoeld of op kamertemperatuur opdienen.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten