1. Home
  2. Recepten
  3. Spaanse keuken
  4. verse kaas in koriandermarinade

verse kaas in koriandermarinade

  • Spaans, Borrelhapje
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 07-02-2004

Ingrediënten


Ruim 2 dl mojo de cilantro
450 gram verse kaas (verse mozzarella of zachte schapenkaas), in blokjes van 2,5 cm



MAAK DEZE TAPA NOG LEKKERDE MET EEN VAN DE HEERLIJKE SPAANSE KAZEN (TETILLA,MAHON OF GEITEKAAS).

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Bgein een paar uur met de voorbereiding.(zie recept mojo de cilantro)

Bereidingswijze

Doe de mojo de cilantro en de kaas in een schaal en schep ze voorzichtig door elkaar. Zet dit mengsel vervolgens enkele uren of een nacht in de koelkast. Gekoeld of op kamertemperatuur opdienen.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van t.a.m.


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van t.a.m.
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top