1. Home
  2. Recepten
  3. Spaanse keuken
  4. Spaanse spies

Spaanse spies

  • Spaans,
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 07-02-2004

Ingrediënten


De tijd is zo lang omdat de garnalen 3 uur moeten ontdooien...

400 gr grote garnalen (gambas) uit diepvries - 400 gr lendebiefstuk 2 groene paprika's - 2 eetlepels olie - 1 theelepel zout - theelepel vers gemalen witte peper



Spiezen met gamba en lendebiefstuk voor op de barbeque

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Voorbereiding: Leg de garnalen in een schaal en laat ze toegedekt bij kamertemperatuur ontdooien.

Bereidingswijze

Vervolgens: Snij het vlees in ongeveer gelijke stukken. Snij de paprika's doormidden en maak ze schoon. Was ze, droog ze goed af en snij ze in ongeveer even grote stukken als het vlees. Maak de garnalen goed droog met een theedoek en snijze ook in stukken. Verdeel de stukjes vlees, garnaal en paprika afwisselend over de pennen. Bestrijk ze met olie en grill ze bij matige hitte 8-10 minuten onder voortdurend keren en bestrijken met olie. Kruid de spiesjes voor het opdienen met zout en peper. Serveer met stokbrood.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van smile4justice


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van smile4justice
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top