1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. Taai Taai

Taai Taai

  • Internationaal, Tussendoortje
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 06-02-2004

Ingrediënten


330 gram vloeibare honing
1/2 ei
300 gram bloem
12 gram bakpoeder
10 gram speculaaskruiden


Verder heb je nodig


Houten lepel
Handmixer
bakpapier


Maak ze nu zelf... Klik hier voor het recept

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200?C
Vermeng de honing met het halve ei. Zeef de overige bestanddelen boven een beslagkom, voeg het honing eimengsel toe en meng alles met een houten lepel tot een samenhangend geheel. Kneed de massa met een elektrische handmixer tot een soepel deeg. Laat het deeg minimaal een halve dag rusten en rol het daarna tussen twee met olie of boter bestreken vellen bakpapier uit tot een lap van circa 1 centimeter dikte. Snijd het deeg in de gewenste vorm en bak het ongeveer in 15 tot 20 minuten gaar.
Eet smakelijk.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van smile4justice


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van smile4justice
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top