1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Paddestoelenragout met schnitzelreepjes

Paddestoelenragout met schnitzelreepjes

Door: kuyerelfrink

  • , Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 05-02-2004

Ingrediënten 1 personen


75 g meergranenrijst
? zout
? 1 kalfs-schnitzel (ca. 100 g)
? 1 bakje paddestoelenmelange (200 g AH)
? versgemalen peper
? 20 g boter of margarine
? 1/2 zakje Stroganoffsaus (280 ml AH Huistraiteur



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Rijst met zout koken volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking. Schnitzel in dunne reepjes snijden. Paddestoelen schoonvegen met keukenpapier en kleiner snijden. Bestrooien met zout en peper.In Braadpan boter verhitten. Reepjes vlees in ca. 2 minuten bruin bakken. Paddestoelen toevoegen en ca. 3 minuten meebakken. Stroganoffsaus erdoor roeren en geheel goed doorwarmen.

Serveertip

Rijst erbij geven.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kuyerelfrink
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top