1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. Lijnzaad cereal

Lijnzaad cereal

  • Internationaal, Ontbijt
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 05-02-2004

Ingrediënten 1 personen



2 eetlepels goudkleurig lijnzaad
4 eetlepels slagroom
4 eetlepels water
klontje roomboter
zoetstof



HET IS TOCH NIET TE GELOVEN DAT JE HIERMEE AFVAL.TOCH IS HET WAAR.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Maal het lijnzaad met een blender, koffiemolen of keukenmachine tot het als meel is. Meng met slagroom en water, gooi het klontje boter in het midden en zet 1 minuut in de magnetron.
Roer daarna goed door zodat alle boter is gesmolten, meng een paar druppels vloeibare zoetstof of een theelepel poeder zoetstof erdoor en klaar!
Dit vult ontzettend en bevat veel vezels.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kramer1274


Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kramer1274
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top