1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Gevulde eieren
  5. Gevulde eieren

Gevulde eieren

Door: marjolijn123

  • Nederlands, Borrelhapje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 04-02-2004

Ingrediënten 5 personen


10 eieren
250 g boter
paar druppels worcestersaus
paar druppels citroensap
mespunt mosterd
peper en zout
Voor de garnering
groene gevulde olijven
kervel



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Kook de eieren circa 8 minuten, laat ze schrikken onder koud stromend water en pel ze. Halveer de eieren en haal de dooiers eruit. Spoel de eiwitten schoon met water en laat ze uitlekken op keukenpapier.

Bereidingswijze

Wrijf de dooiers met een lepel door een zeef boven een kom. Klop in een kom de boter heel luchtig en meng met de eidooiers, worcestersaus, citroensap, mosterd, zout en peper. Doe het mengsel in een spuitzak met kartelspuit en spuit het mengsel in de eiwitten. Recept uit Rudolphs kookboek 'Lekker snel'.

Serveertip

Garneer met een plakje gevulde olijf en kervel.



Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marjolijn123
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top