10 eieren
250 g boter
paar druppels worcestersaus
paar druppels citroensap
mespunt mosterd
peper en zout
Voor de garnering
groene gevulde olijven
kervel
Kook de eieren circa 8 minuten, laat ze schrikken onder koud stromend water en pel ze. Halveer de eieren en haal de dooiers eruit. Spoel de eiwitten schoon met water en laat ze uitlekken op keukenpapier.
Wrijf de dooiers met een lepel door een zeef boven een kom. Klop in een kom de boter heel luchtig en meng met de eidooiers, worcestersaus, citroensap, mosterd, zout en peper. Doe het mengsel in een spuitzak met kartelspuit en spuit het mengsel in de eiwitten. Recept uit Rudolphs kookboek 'Lekker snel'.
Garneer met een plakje gevulde olijf en kervel.
deonart 09-02-2004
bedankt!
Deon
_hartenliefje_ 04-02-2004
Wat ben je toch lekker bezig!
*zoentje*